Studie2daagse

02 november 2022
Net voor de herfstvakantie zijn wij als team midden in de bossen van Nunspeet met elkaar aan de diepte in gegaan. Er was natuurlijk veel ruimte voor ontmoeting. We hebben ervaren dat we door de fusie heen we een ontzettend tof team hebben met elkaar.

Het was naast erg gezellig ook zeer leerzaam. Zo zijn we donderdagmorgen gestart met een lezing over EDI. EDI (expliciete directe instructie) is een instructiemodel waarmee we bij ons op school werken. Hoe passen we dit doelgericht en zo goed mogelijk toe.

In de middag zijn we met elkaar aan de slag gegaan met PCM. Proces Communication Model. Het is een manier om in beeld te krijgen wat onze interactievoorkeuren zijn. Waar liggen behoeftes en valkuilen. Een mooie start om ook steeds meer als team te gaan groeien.

Vrijdagochtend gingen de diepte in over de manier waarop we onze meer-en hoogbegaafde leerlingen kunnen ondersteunen. Wat hebben zij nodig en hoe kunnen we hen op een juiste manier begeleiden.

De 2daagse werd afgesloten met een creatieve middag waarbij naast actief bezig zijn met kunst en cultuur we ook werden gestimuleerd ons schoolaanbod hierop aan te scherpen.

Al met al een zeer geslaagde 2daagse waarna we vermoeid maar voldaan de vakantie zijn ingegaan.
Media
  • jf1