De leerlingenraad komt weer bij elkaar

12 november 2021
Op vrijdag 12 november was er weer een inspirerende bijeenkomst. Mooi om het enthousiasme en de betrokkenheid te ervaren van de kinderen.

We hebben eerst met elkaar terug gekeken naar de afgelopen tijd. Op welke manier is de fusie momenteel voor de kinderen al zichtbaar?

->Samen gymmen
-> Het HEMAbord in de school
-> We hebben een sleutelhanger gekregen (hangt aan veel tassen :-))
-> Samen ontbijten op dankdag

De kinderen hebben ook meegedacht in wat we de komende tijd nog allemaal kunnen doen rondom 'samen-verder'. Mooie bruikbare ideeën die u vast nog eens langs zult zien komen.

Vragen
De kinderen hebben ook veel vragen. Goed om hier af en toe echt even aandacht voor te hebben. Op school zullen we met enige regelmaat het gesprek hierover gaan faciliteren. Praat er thuis ook samen over. Wellicht kan er nog niet op alle vragen een antwoord gegeven worden maar het gesprek is wel erg belangrijk.

De nieuwe school?
Voor de kinderen is het duidelijk wat daarin belangrijk is: vrienden, leren, plezier, leren omgaan met elkaar, oefenen, gericht op 'mijn' toekomst zodat ik kan werken.

... en de naam ? ... Uit de enquête die is gehouden onder ouders, kinderen en leerkrachten kwamen er heel duidelijk 2 uit naar voren als favoriete. Het zijn 2 mooie namen die beide goed zouden passen. De leerlingenraad heeft er al even naar gekeken. Welke namen? ... spannend! ... we houden het nog even voor ons.Media
  • leerlingenraad_210